Guide mäklare - Håbo

Mäklarhuset Enköping och Bålstalogo Mäklarhuset Enköping och Bålsta

Företagsnamn:Mäklarhuset Enköping och Bålsta
Gatuadress: Kyrkogatan 12
Postnummer: 745 31
Ort: ENKÖPING
Telefon: 0171 - 24300
Hemsida:Mäklarhuset Enköping och Bålsta


Presentation: Mäklarhuset Enköping och Bålsta

Din mäklare i Enköping och Bålsta

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Bålsta

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra mäklare kan Enköping och Bålsta

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Enköping eller Bålsta idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

webbplats Mäklarhuset Enköping och Bålsta