Mäklare-Uppsala.se

Guide mäklare - Uppsala Fastighetsbyrån Uppsala

Fastighetsbyrån Uppsala


logo Fastighetsbyrån Uppsala

Företag:Fastighetsbyrån Uppsala
Adress: Dragarbrunnsgatan 22
  75380
  UPPSALA
Telefon: 018-569600
Hemsida:Fastighetsbyrån Uppsala


Presentation: Fastighetsbyrån Uppsala

Din mäklare i Uppsala

I Uppsala finns allt - vackra promenadstråk, goda kommunikationer, utmärkta shoppingmöjligheter, en rad mysiga caféer, bra restauranger och såklart Fastighetsbyrån!

Vi på Fastighetsbyrån Uppsala har mångårig erfarenhet av marknaden och har med åren kommit att bli en av de ledande aktörerna. På vårt kontor är vi 25 medarbetare varav 12 experter på bostadsrätter och 5 specialiserade villamäklare. Vi har en stark tro att våra medarbetare ska göra det som de är bäst på, det vill säga fastighetsmäklare ska sälja hem med högsta möjliga kvalitet och våra assistenter hjälper till med allt runt omkring en förmedlingsprocess.

Till dig som funderar på att sälja erbjuder vi en komplett, individanpassad mäklartjänst med starkt fokus på marknadsföring och kvalitet i alla leden - ett garanterat framgångkoncept! För våra blivande köpare har vi ett väl utbyggt kundregister där du med hjälp av en personlig kontakt hos oss snabbt och enkelt hittar din drömbostad! Via Uppsalas största VIP register för bostadssökanden hjälper vi dig att hitta precis ditt drömboende.

Välkommen!

webbplats Fastighetsbyrån Uppsala


Vill du annonsera här?
Kontakta oss